Spotify-konkurrent Audius dropper $ 8 millioner tokens

Spotify-konkurrent Audius dropper $ 8 millioner tokens til brukere og artister

Audius har med tilbakevirkende kraft distribuert 8 millioner dollar i styringstokener til musikere og lyttere som har brukt plattformen.

Den kryptodrevne Spotify-konkurrenten Audius har distribuert 50 millioner av sine opprinnelige AUDIO-tokens med tilbakevirkende kraft til artister og lyttere ved hjelp av plattformen.

Distribusjonen kom sammen med lanseringen av AUDIO-styringstokenet på Audius-nettet, med 5% av tokens Bitcoin Future opprinnelige forsyning på en milliard distribuert til sine „topp 10.000 artister og fans.“

Audius søker å belønne innholdsskapere og lyttere ved hjelp av styringstokenet, og gir dem stemmerett over hvordan protokollen vil utvikle seg i fremtiden. Prosjektet planlegger å bruke blockchain-teknologi for å øke gjennomsiktigheten og redusere mellommennene i den musikalske forsyningskjeden.

Imidlertid har det opprinnelige tokenet for øyeblikket bare to bruksområder: det gir innehavere tilgang til en eksklusiv Discord-kanal og kan stakes, med 1,4 millioner AUDIO for øyeblikket låst.

Teamet feirer sin lansering med en Twitch-strøm med populære artister Deadmau5 og RAC

Algoritmen som bestemmer tokenfordeling favoriserte kunstnere fremfor lyttere, med 75% av de utstedte tokens tildelt skaperne basert på antall strømmer de genererte. Følgende antall ble brukt til å fordele ytterligere 10% av tokens, mens favoritt spillelister, antall sanger som ble lagt ut igjen, og antall favoritter ble brukt til å bestemme 5% hver.

En ganske stor 40,6% av tokens tilbud er tildelt Audius-teamet og rådgivere, inkludert Deadmau5 og RAC, med 36% satt til distribusjon blant plattformens investorer og 17,8% av tilbudet tildelt et fellesskapsstyrt skattkammer.

Tokenets tilbud er satt til å øke med 7% hvert år for fremtidige distribusjoner til brukere.

Med AUDIO som for tiden handles for $ 0,16, ble airdrop verdsatt til omtrent $ 8 millioner. Tokenet har et døgnvolum på $ 6,6 millioner, hvorav nesten 86% skiftet hender på Binance.

I sin stortingsmelding kritiserer Audius de eksisterende dominerende strukturene i musikkbransjen og hevder at den søker å utnytte blockchain-teknologi for å betale belønninger til innholdsskapere, samt øke gjennomsiktigheten i utbetalinger til artister, strukturer for publiseringsrettigheter og andre lisensieringsspørsmål som er vanlig i sektor.

Siden lanseringen i september i fjor har Audius tiltrukket seg mer enn 750 000 aktive brukere hver måned og generert mer enn en million strømmer hver måned.

Plattformen har til hensikt å støtte tredjeparts stablecoins i fremtiden. Audius planlegger også å legge til rette for innholdsskapere som tegner „artist tokens“ på Ethereum (ETH) for å tilby unike verktøy for fans.

Author: admin